E-handel

 

En e-handel anpassad till er och era kunders behov

Vi bygger upp en e-handel från grunden och anpassar den efter era behov. Det är mycket att tänka på när man vill lansera sitt sortiment online. Vilken betallösning vill jag använda? Vilken fraktlösning passar mig? Hur får jag en koppling till mitt bokföringssystem för att automatisera hela processen?

Vi har erfarenhet av allt detta och guidar er till en lösning som passar er.

Kontakta oss för att se referensprojekt.

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

01.

Förstudie

Ska en e-handel byggas så krävs en utförlig förstudie för att ta reda på vilka behov ni som ägare av e-handeln har men givetvis också vilka behov era kunder har.

02.

Förslag

Vi presenterar ett förslag på lösningar som är anpassade efter era behov. Vi tittar också tillsammans med er på vilken design ni önskar. 

03.

Utveckling

Vi utvecklar er lösning och givetvis får ni känna på och testa e-handeln innan en lansering genomförs. Vi ger oss inte förrän ni är nöjda.

04.

Lansering

Vi hjälper er hela vägen genom lansering tills dess att vi vet att e-handeln har gått live och fungerar som tilltänkt.

Woocommerce

Vi utvecklar alla våra e-handelslösningar i Woocommerce. Woocommerce är ett tillägg till WordPress och är världens mest använda lösning för att utveckla och designa nätbutiker.

Att använda Woocommerce ger stora fördelar gentemot andra lösningar då det väldigt ofta finns tillägg att använda som redan är utvecklade. Detta leder till att du väldigt ofta kan få lösningar på unika behov. Effekten av detta blir bland annat lägre utvecklingskostnader. Win – Win!

mockup-image