HEMSIDA

 

Vi skapar din hemsida – skräddarsydd och modern!

Vi designar och och utvecklar en skräddarsydd hemsida till er. Fullt mobilanpassad som gör ett besök på er hemsida till en bra upplevelse. Vi tror på tanken att lyssna på era önskemål och idéer för att anpassa hemsidan till både dig och din bransch.  Vi eftersöker löpande feedback från er för att säkerställa att ni får vad ni efterfrågar. Ni som kund är delaktig i processen från början till slut i utvecklingen av er hemsida. 

Kontakta oss för att se referensprojekt.

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

01.

Förstudie

Er hemsida ska förmedla en viss känsla. Det kan vara alltifrån en exklusiv design till något mer simpelt. Vi tar in era önskemål och jobbar fram en design som ni känner er bekväm med.

02.

Utveckling

Så fort vi kommit överens om hur er hemsida ska upplevas så startar vi utvecklingen. Vi låter er löpande få inblick i hur hemsidan byggs och försäkrar oss om att vi är på rätt väg.

03.

Underhåll

Oavsett om du vill sköta underhållet själv eller om det är önskvärt att vi hanterar det, så hittar vi en lösning som passar er.

04.

Uppladdning

Ni är nöjda med designen och vi ser till att er hemsida går live. Har ni ingen egen domän sedan tidigare så hjälper vi er att registrera en. 

Tillförlitliga lösningar

Vi arbetar med verktyget WordPress som är enkelt för er som slutanvändare att använda på egen hand. WordPress är världens mest använda publiceringsverktyg som är utformat för prestanda, säkerhet, sökmotoroptimering och kan tillhandahålla en modern webbdesign. 

Visste ni att 65 % av lokala företag använder hemsidor för att kolla upp företagsinformation? 

mockup-image