Sökmotoroptimering

Få hjälp att synas på dagens viktigaste marknad

SEO, även kallat sökmotoroptimering, handlar om att anpassa sin hemsida eller nätbutik för att landa så högt upp som möjligt efter att en sökning på Google vid en sökning. Vi behöver knappast informera om vikten av att synas på Google men det är en minst sagt en vetenskap att se till att man landar högt upp bland resultaten. 

Vi hjälper er att synas på Google. Vi genomför en analys av innehållet på er site och ser till att ni syns på Google på de sökord ni själva önskar. Nedanstående är den process vi hjälper er igenom när vi tillsammans ser till att sökmotoroptimera er hemsida eller nätbutik. 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

01.

Kostnadsfri analys

Vi genomför en analys av er hemsida och på de sökord ni önskar använda. Vi presenterar hur era kunders beteenden på Google ser ut. Utifrån detta lägger vi upp en strategi på hur vi ska nå vårt gemensamma mål; Se till att ni landar högt på Google.

02.

Implementation

När strategin är upplagd är det dags att implementera sökordsstrategin. Vi anpassar ert innehåller, både bilder och text, efter att sökmotoroptimeras. 

03.

Kontinuerlig uppföljning

SEO innebär ofta ett långsiktigt samarbete och ett kontinuerligt arbete. Om ni är nöjda med det initiala resultat så bistår vi gärna med att se till att ni behåller er position.

SEO- A och O för att lyckas

Att rankas högt kan leda till att fler kunder landar på just er hemsida eller nätbutik. För om vi ska vara ärliga: Hur ofta går man till sida 2 på Google? Google är världens största sökmotor och endast i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar. Varje dag. Därför är det så extremt viktigt att sökmotoroptimera sin hemsida eller nätbutik. För ett dåligt resultat leder i många fall till att potentiella kunder istället väljer dina konkurrenter. 

mockup-image