Digital marknadsföring 

Vi hjälper företag med marknadsföring

Vill ni fokusera på det ni är bra på? Lått oss göra det vi är duktiga på. En seriös och professionell hantering av sociala medier kan leda till fler affärer. Vi skapar anpassade och unika inlägg som riktar sig till era följare. Önskar ni riktade annonser på en lokal nivå hjälper vi även till med detta.

Vi tar hand om följande sociala medier:

Instagram

Facebook

Linkedin

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

01.

Konsultation

Vi planerar gemensamt en strategi för era sociala medier. Frågor som dessa bör besvaras: Vad är syftet med er digitala marknadsföring? Önskar ni förmedla en känsla eller ge en inblick i ert vardagliga arbete? Är ert mål att öka affärerna eller stärka varumärket? 

 

02.

Presentation

Vi presenterar den strategi vi anser vara bästa vägen fram beroende på syftet med er digitala närvaro och marknadsföring. 

03.

Leverans

Vi rullar ut den avtalade strategin. Vi presenterar också resultat efter genomförd marknadsföring så att det blir enklare för er att förstå utfallet av projektet. 

Visste du att

En av fördelarna med att använda sociala medier är att det hjälper till att öka trafiken till din webplats? När du delar ditt innehåll så ger du användarna en anledning att klicka på en länk till din webplats. Desto mer kvalitativt innehåll du delar, desto mer trafik kommer du att få till din webplats vilket kan leda till ökade affärer. 

iphone-mockup